Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Symbolen van Reiki

15 januari 2022 10:00 - 16:30

€111

“Je kunt het Licht in anderen pas zien wanneer je het in jezelf ziet. Als je het eenmaal in jezelf ziet, bestaat er geen mens meer in wie je het niet ziet. Het maakt niet uit of zij het al dan niet zien. Jij wéét dat het er is en dat Licht spreek je aan als je met hen bent “ 

Daar gaan we! Een mooie samenwerking tussen Johan de Graaf van Kay-Pacha healing en Michelle van het Vrije InZicht. Johan is al tientallen jaren bezig met Reiki en sjamanisme, geeft cursussen en is de Reiki Master van Michelle. Michelle geeft workshops, Reiki cursussen en (familie)opstellingen. Samen hebben samen al meerdere reizen mogen maken, een sjamanistische reis naar Peru, een spirituele reis naar Zuid-Frankrijk en de bijzondere reis die Reiki is. 

De volgende stap op ons pad is op dieper onderzoek gaan naar de symbolen van Reiki. Wat kan je er precies mee? Waar dienen ze voor? Hoe kunnen we ze precies inzetten en op welke momenten? Welke krachten ontsluit je in je Zelf? 

 We zijn zelf al enige tijd bezig met dit onderzoek en willen jou hierin meenemen. 

Je gaat op zoek naar jouw waarheid hierin en vooral voelen en ervaren. We stellen de symbolen op en stappen in het veld. Spelenderwijs ontdekken, met plezier zonder de kracht ervan te onderschatten. Je gaat grote stappen zetten in je proces, mits je bereid bent in het onbekende te springen. 

Wil je mee voelen, ontdekken, ervaren? 

Doe dan mee deze bijzondere dag die open is voor Reiki 1, 2 en 3 ingewijden.

 

De dag begint om 10:00 uur, inloop vanaf 9:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Wij zorgen voor koffie, thee, lekkers en een heerlijke lunch. 

Gegevens

Datum:
15 januari 2022
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€111

Organisator

Kay Pacha
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Eindhoven
Nederland + Google Maps
Telefoon
0650553636