Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze vrouwencirkel is helaas vol. Houdt deze site in de gaten of volg het vrije inzicht op facebook voor open vrouwencirkels of andere mogelijkheden om in te stromen. 

 

Lieve vrouw,

Na een bijzondere reis heb ik het afgelopen jaar ervaren te mogen gaan staan voor mezelf en voor jou. Vandaar deze vrouwencirkel. En een uitnodiging aan jou om elkaar te laten groeien.

We komen eens per maand bij elkaar. We gaan doen waar in de groep behoefte aan is, maar onderdeel gaat sowieso zijn:

Sharing, meditatie, visualisatie, werken met intenties en een tikje magie.
We kijken naar de invloed van de natuur en de maan op ons vrouwen.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Ik zorg voor een fijne ruimte, koffie, thee, lekkers en een thema. De verdere invulling bepalen we samen.

Wil je verbondenheid voelen met jezelf en van daaruit met elkaar? Ervaren hoe het is om zonder oordeel met elkaar te ZIJN? Voelen hoe het voelt om volledig jezelf te zijn, bij de ander?

Laten we samen in onze kwetsbare kracht gaan staan!

Vanuit een eerdere bijeenkomst bleek dat er vooral behoefte is aan een Gesloten Vrouwencirkel. Dat betekent dat we een jaar (12 bijeenkomsten) op maandagavond samenkomen met dezelfde groep vrouwen. 

De locatie kan wisselen. Lekker warm binnen, misschien buiten bij het vuur, of een volle maan wandeling…. De start is altijd vanuit een fijne ruimte in Eindhoven.

Elke bijeenkomst draagt een ander thema. De thema’s worden gebaseerd op het boek ‘leven & werken in het ritme van de seizoenen’ en de kosten voor een jaar zijn 249 euro p.p.

Aanmelden kan je doen door te mailen naar michelle@hetvrijeinzicht.nl of mij te bellen/ whatsappen op 06-50553636.

Er volgt eerst een kennismaking om te voelen of het klikt en klopt. Ik ontmoet je graag!