Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een bewuste start van de week, tijd voor JOU!
Je bent vrouw en je kan wel wat ‘me-time’ gebruiken om te ontspannen en op te laden? Begin dat je week bewust met een mini-retraite.


MMM… Mijn Maandag Morgen!

Juist op die maandagmorgen wanneer alle afspraken, verplichtingen en zorgtaken weer roepen, maak je het verschil door de week bewust te starten met tijd en aandacht voor jezelf.
Even hoef je niet te geven en te zorgen. Jij mag ontspannen en opladen. Geef jezelf die boost waarmee je de week met meer energie en innerlijke rust kan starten!


Zo kun je de rest van de week op een goede manier JEZELF ZIJN als moeder, partner, werknemer, ondernemer, collega, vriendin.. Dus regel het met werk en het thuisfront en gun jezelf deze 

MMM… mini-retraite!

Een ochtend, samen met andere vrouwen, om even stil te staan en te voelen wat er nu belangrijk is, en om van daaruit een intentie te zetten voor de nieuwe week. Uit je hoofd, ontspannen en in je lijf. Dit doen we o.a. met meditatie, aandacht voor het lichaam, sharing, en opstellingen.

Begeleiding

Michelle Martens
Mijn missie is om mezelf en anderen meer ruimte en vrijheid te laten ervaren. Ik doe dat onder andere door Mijn Maandag Morgen. Daarnaast geef ik regelmatig familieopstellingen, coach ik mensen individueel en geef ik leuke workshops met andere professionals. 

 

 

Tijd: 9:30 – 12:00
kosten: 24,50 euro inclusief koffie, thee en tussendoortjes.