Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 1 juni organiseren wij een opstellingen-avond omtrent overspannenheid en burnout. Wil je hier eens naar kijken met gelijkgestemden op een open, veilige wijze? Aarzel niet en schrijf je in!

Begeleiding:

Michelle Martens: “ik kijk er naar uit je deze avond te ontmoeten en te begeleiden richting meer vrijheid en ruimte. Uit eigen ervaring weet ik dat overspannenheid en burnout je het gevoel kan geven totaal klem te zitten. Middels opstellingen kan je weer meer bewegingsvrijheid en opluchting ervaren nadien.”

Nelleke Gilissen: “Graag begeleid ik je deze avond om meer zicht te krijgen op wat dit thema doet met jou. Welke systemische krachten zijn er werkzaam. Waar liggen jouw grenzen in het dagelijks leven. Hoe krijg je weer de regie over je eigen leven.”

Kosten: Wil je een vraag inbrengen is dat 85 euro. Als representant betaal je 35 euro. Beide rollen zijn waardevol en bieden meer inzicht in het thema. Op een avond zijn er maximaal twee vraagstellers en de grootte van de groep is maximaal 12 deelnemers.