Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 6 april organiseren wij een avond familieopstellingen bij het Groeiplein. Wil je kijken naar je thema op een open, veilige wijze? Aarzel niet en schrijf je in!

Begeleiding:

Michelle Martens: “ik kijk er naar uit je deze avond te ontmoeten en te begeleiden richting meer vrijheid en ruimte. Na jarenlang gewerkt te hebben in de hulpverlening ben ik gegrepen door de opstellingen. Het is een hele mooie, krachtige, effectieve methode om direct tot de kern te komen van thema’s die in mensen leven. Elk mens heeft terugkerende thema’s en blokkades. Middels opstellingen kan je hier naar kijken en weer meer bewegingsvrijheid en opluchting ervaren nadien.”

 

Nelleke Gilissen: “Graag begeleid ik je deze avond om meer zicht te krijgen op jouw vraagstelling. Welke systemische krachten er werkzaam zijn. En hoe jij hier iets mee kunt zodat je de regie behoudt over je eigen leven en in je eigen kracht kunt staan.”

 

 

 

Kosten: Wil je een vraag inbrengen is dat 85 euro. Als representant betaal je 35 euro. Beide rollen zijn waardevol en bieden meer inzicht in je eigen thema’s. Op een avond zijn er maximaal twee vraagstellers en de grootte van de groep is maximaal 12 deelnemers.