Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De *VERDIEPING* is een bijzondere reis die je mag maken met jezelf en je reisgenoten. Eens per maand komen we samen met een fijne groep van maximaal 8 mensen.

We komen samen op vrijdagochtend waar we elke maand een ander thema aanraken. De thema’s zijn gebaseerd op het boek ‘leven en werken met de seizoenen’.

Omdat we vaker samen zijn, ontstaat directe verbinding en diepgang. De ochtenden zullen bestaan uit geleide meditatie, visualisatie, sharing en opstellingen.

Het zal gaan om vrijdagochtenden van 09:30-12:00 uur. We komen samen op een bijzondere plek in Eindhoven. Er is een fijne plek binnen en we kunnen van daaruit ook heerlijk naar buiten om in de natuur opstellingen te doen. Altijd fijn wanneer de elementen mee kunnen doen!

DE VERDIEPING gaat het jaar rond, en je stapt in voor 3 of 6 maanden. Wanneer je 6 maanden deel wil nemen is jouw investering 299 euro. Wanneer je mee doet voor 3 maanden kost je dat 175 euro. Ik zorg voor een heerlijke bedding, inclusief koffie, thee, lekkers en zal de opstellingen begeleiden.

De volgende data staan al gepland:

vrijdag 29 april 2022

vrijdag 27 mei 2022

vrijdag 24 juni 2022

vrijdag 22 juli 2022

Wanneer je mee wil doen volgt eerst een kennismaking om af te stemmen en te voelen of het voor je klopt. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen voel je welkom om contact op te nemen!