Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

voor (startende) ondernemers

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die voor zichzelf beginnen. Echter komt er nogal wat bij kijken, zowel bij de start als wanneer je al een tijdje onderweg bent. We kijken vanuit het oordeelloze veld naar jou en jouw bedrijf en naar wat er nodig is om stappen te zetten.

We komen om de week een avond samen en elke avond werken we met een ander thema. We werken zo in 3 maanden toe naar meer helderheid en visie. Daarnaast is het doel je meer vrij te gaan voelen als het gaat om jouw onderneming.
Vanuit vrijheid en flow stappen zetten. Ondernemen vanuit moeiteloosheid en plezier!

De thema’s van de avonden zijn:

MISSIE
DOELGROEP
GELD
FOCUS
BEREIK
ZICHTBAARHEID

Het is op dinsdagavonden van 19:30-22:00 uur. Het gaat om de volgende data:

7 december

21 december

18 januari

1 februari

15 februari

1 maart

Er is een whatsapp groep waar je al je vragen in kan stellen en je reisgenoten en Michelle je direct vooruit kunnen helpen.  

We zijn met maximaal 6 deelnemers. Omdat we met een kleine groep samen zijn en we werken met opstellingen krijg je de kans flinke stappen voorwaarts te zetten. 

Wij zorgen voor thee, lekkers en een veilige bedding. Jouw bijdrage voor dit korte maar krachtige traject is 333 euro inclusief btw. En omdat jij ondernemer bent kan je de btw aftrekken en kost het je dus nog 275 euro. Het is op een fantastische plek in Eindhoven met een groep gelijkgestemden en de avonden zijn van 19:30 – 22:00 uur.