Over mij

Michelle Martens

In januari 2018 is Het Vrije Inzicht ontstaan. Mijn missie is om de ander te herinneren aan de stap naar vrijheid. Deze lijkt soms niet te overbruggen, en is vaak maar klein…

Ik ben Michelle Martens, geboren in 1980 en moeder van twee kinderen. In 2001 ben ik afgestudeerd HBO-SPH en vervolgens heb ik mijn hele werkende leven gewerkt in de hulpverlening. Eerst op verschillende behandelgroepen in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrie, later met de teamleden.

In 2011 kwam ik in aanraking met familieopstellingen en werd ik direct gegrepen door de magie en de snelheid van het opstellen. Waar ik eerder een jaar aan kon werken met een client, bereikten we in een opstelling van een uur. Magisch!
Aangezien ik deze ervaring aan iedereen gunde, heb ik de opleiding gedaan in Groningen, bij het Bert Hellinger Instituut. Waar ik op de opleiding meer het traditionele familieopstellingen geleerd heb, ben ik daarna meer gaan werken met opstellen. Spelen, ervaren, voelen, talent laten spreken, doorontwikkelen…

Nu werk ik voor een antroposofisch kinderdagverblijf waar ik de teamleden mag coachen en de verdiepingsavonden organiseer. Vanuit het Vrije InZicht faciliteer ik vrouwencirkels, geef ik individuele sessies en bied ik cursussen en trainingen aan. Voor meer informatie, zie agenda.

Mocht je meer informatie willen of een afspraak willen maken, aarzel niet om contact op te nemen. Ik ontmoet je graag!

Wil je graag eens kennismaken, voel je welkom en neem contact op met mij, per mail of telefonisch.