Systemische coaching

Individuele coaching voor jongeren en volwassenen

Samen gaan we op een onderzoekende wijze kijken naar je vraag. We werken vanuit het thema wat je wil onderzoeken en kijken naar je gewenste resultaat. Ik werk zowel met tafelopstellingen als met vloerankers.

Bij een tafelopstelling maak ik gebruik van houten blokjes, kaartjes of playmobil poppetjes. Deze representeren dan de personen of symbolen die we op willen stellen.

Het zelfde kan je doen op de grond in de ruimte, met vloerankers. Dat werkt op dezelfde wijze alleen dan gebruiken we a-viertjes met erop geschreven wat het anker representeert.

Voor wie?

Systemische coaching is voor mensen die bereid zijn op een diepere laag te kijken naar hun vraagstelling. Op deze wijze kan je ieder thema onderzoeken en bekijken. Soms kan een systemische coachsessie leiden tot de volgende stap; een familieopstelling.

Tarieven?

De intake is maximaal een uur en is gratis. We kijken samen naar je verwachtingen en wensen en of het klikt. Wanneer we beiden een JA voelen om een traject aan te gaan, maken we een afspraak voor de eerste systemische coachsessie. Een systemische coachsessie duurt een uur/ 1,5 uur en kost 75 euro. We kijken per afspraak samen of we een nieuwe afspraak plannen en of dit na een week of bijvoorbeeld een maand is. Voel je hierin volledig vrij om aan te geven wat voor jou klopt.

Wil je graag eens kennismaken, voel je welkom en neem contact op met mij, per mail of telefonisch.

Wil je graag eens kennismaken, voel je welkom en neem contact op met mij, per mail of telefonisch.