Workshops en (familie)opstellingen

Coaching voor volwassenen

Regelmatig organiseer ik allerlei workshops en (familie)opstellingen. Zie agenda voor concrete data, locatie en tarieven

Wat zijn (familie)opstellingen?

Bij een (familie)opstelling komen we samen met een groep mensen die elkaar in principe niet kennen. Er zijn één of twee vraagstellers en de andere deelnemers zijn representanten. Er zijn maximaal 12 deelnemers.

We ervaren allemaal terugkerende thema’s en patronen. Bij het systemisch werken gaan we ervan uit dat deze thema’s hun oorsprong vinden in het gezin van herkomst of zelfs generaties daarvoor. De sfeer is open, onderzoekend en zonder oordeel.

Op het moment dat de vraagsteller een thema inbrengt kunnen de andere deelnemers gevraagd worden als representant. De vraagsteller doet dit op intuitie en plaatst hen, ook op gevoel, in de ruimte. Op een gegeven moment wordt zichtbaar waar de vraag over gaat en wordt helder waar het patroon vandaan komt en of er heling mogelijk is.

Bij een Thema-Opstelling openen we het veld voor alles wat zich in dat moment aan wil dienen, gekoppeld aan het thema. Het is een speelse manier om te leren op een andere manier te kijken en te zorgen dat je weer stroming ervaart in je leven.

Voel je welkom!

Wil je graag eens kennismaken, voel je welkom en neem contact op met mij, per mail of telefonisch.