Menu Sluiten

Retraites

Er worden regelmatig retraites georganiseerd vanuit het Vrije Inzicht. Elk retraite draagt haar eigen thema.

Weekendretraite

We komen samen met 8 deelnemers op een prachtige locatie in de Kempen, in Belgiƫ, Frankrijk of Spanje. Hier zijn goede bedden en er is eten en drinken in overvloed. We werken met opstellingen, meditatie/ visualisatie en sharing. Daarnaast nodigen we vaak tijdens het weekend een collega uit om een bijdrage te leveren aan de bijzondere reis. Het programma wisselt hierdoor en zal altijd van tevoren bekend zijn. Zo kan jij de retraite kiezen welke bij jou past.

Naast verbinding en persoonlijke ontwikkeling staat een retraite in het teken van ontspanning en rust. We zorgen voor een fijne plek in de natuur en er zijn volop mogelijkheden om te wandelen.

Vrijheid is een belangrijke waarde van het Vrije Inzicht dus alle activiteiten zijn optioneel, waardoor er alle ruimte is om te kiezen!

Dagretraite

We komen samen op een prachtige plek in Eindhoven. We werken met opstellingen, meditatie / visualisatie en sharing. Je ontvangt een heerlijke lunch. Naast verbinding en persoonlijke ontwikkeling zal deze dag in het teken staan van ontspanning en rust. Even zakken, aarden en verzorgd worden.

Voor concrete data zie de agenda.