Menu Sluiten

Vrouwencirkel

De vrouwencirkel is een uitnodiging aan ons allemaal om elkaar te laten groeien.

Er zijn open en gesloten cirkels bij Het Vrije Inzicht. De open vrouwencirkel is een éénmalige samenkomst van een groep vrouwen. Mocht je dat graag eens meemaken, voel je welkom om contact op te nemen.

Gesloten vrouwencirkel

Bij de gesloten vrouwencirkel komen we een jaar lang eens per maand bij elkaar, met een vast groep vrouwen. We gaan doen waar in de groep behoefte aan is, maar onderdeel gaat sowieso zijn:
Sharing, meditatie, visualisatie, werken met intenties en een tikkeltje magie. We kijken naar de invloed van de natuur en de maan op ons vrouwen.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Ik (Michelle) zorg voor een fijne ruimte, koffie, thee, lekkers en een thema. De verdere invulling bepalen we samen.

Wil je verbondenheid voelen met jezelf en van daaruit met elkaar? Ervaren hoe het is om zonder oordeel met elkaar te ZIJN? Voelen hoe het voelt om volledig jezelf te zijn, bij de ander?

Laten we samen in onze kwetsbare kracht gaan staan!

De locatie kan wisselen. Lekker warm binnen, misschien buiten bij het vuur, of een volle maan wandeling…. De start is altijd vanuit een fijne ruimte in Eindhoven.

Elke bijeenkomst draagt een ander thema. De thema’s worden gebaseerd op het boek ‘Leven & werken in het ritme van de seizoenen’.

Er volgt eerst een kennismaking om te voelen of het klikt en klopt. Ik ontmoet je graag!

Gesloten Vrouwencirkel voor Facilitators

Deze jaarcirkel is voor jou als je het verlangen hebt een eigen cirkel te starten of al groepen begeleid in cirkels. Daarnaast wil jij kijken naar je eigen processen in het opstarten en begeleiden van de cirkels. Jij weet als geen ander dat je je eigen innerlijk werk te doen hebt, wil je een groep kunnen begeleiden bij hun processen. Waar word jij (aan)geraakt? Hoe breng je jezelf helemaal in? Wat is jouw plek?

We komen een jaar lang eens per maand een avond bij elkaar, met een kleine, vaste groep vrouwen. We kijken naar jou en jouw proces. Waar je staat in jouw leven, maar ook in relatie tot het begeleiden van anderen. We kijken naar de cyclus van de seizoenen en die van onszelf.

De volgende methoden worden ingezet:

Meditatie
Familieopstellingen
Visualisatie
Innerlijk kindwerk
Circling
Systemisch Lichaamswerk
Sharing
Talentenspel

En alles wat de deelnemers zelf inbrengen aan kennis en ervaring.