Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Thema-Opstellingen

21 mei 19:30 - 22:00

Dana

Ik heb zo nu en dan mensen die bij mij komen voor een opstelling en dan vervolgens gratis of tegen flinke korting geholpen willen worden. Een paar jaar geleden had ik de neiging om hen te helpen met korting. Echter heb ik gemerkt dat ik hen hier niet ├ęcht mee hielp. Sowieso is het van belang dat geven en nemen in balans is. En daarnaast pakten we dan niet in de diepte aan waar het daadwerkelijk om ging.

Het thema van deze avond is GELD. Hoe is je relatie tot geld ontstaan? Waarom stroomt het niet? Wat blokkeert jou hierin? Aan wie of wat ben jij loyaal door geen geld te hebben? Wat wordt er niet gezien? In hoeverre is jouw lot verbonden met die van een voorouder?

Dat zijn vragen waar jij zomaar antwoord op zou kunnen krijgen deze avond. Middels opstellingen kijken we naar jou, en gaan we direct naar de kern. We werken met maximaal 10 deelnemers.

Normaal is jouw bijdrage voor een thema-opstelling 49 euro. Echter werken we deze avond met Dana. Dana is een boeddhistisch begrip wat staat voor geven, vrijgevigheid en ruimhartigheid. Ik wil je uitnodigen om vooraf en nadien te voelen wat het je waard was. Dit mag vervolgens jouw bijdrage zijn voor deze bijzondere avond.

We werken zonder vaste vraagstellers, maar met wat zich aandient in het moment.

 

 

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Dana

Organisator

Michelle Martens
Telefoon
0650553636
E-mail
michelle@hetvrijeinzicht.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Vrije Inzicht
Turfveldenstraat 2a
Eindhoven,
+ Google Maps