Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
In februari komt Johan opnieuw naar Eindhoven voor een Reiki 1 cursus. Wij verwelkomen hem graag bij het Vrije Inzicht! Johan schrijft  zelf het volgende over de Reiki 1 cursus:
Het Japanse woord Reiki betekent vertaald : Universele en/of spirituele levensenergie.
Binnen de Reiki -wereld zijn veel stromingen en beoefenaars die de nadruk leggen op handoplegging en heling, een geneeswijze.
De echte betekenis van Reiki is: Ware Zelf. De weg die je inslaat door ingewijd te worden is er één van verdieping, ont-dekking en acceptatie van je eigen innerlijk weten, je innerlijk Licht.
In deze tijd van grote veranderingen zal de Reiki inwijding jouw trilling verhogen en je beter voorbereiden op transformatie, simpel omdat je energielichaam méér geschikt wordt gemaakt voor het ontvangen van de Nieuwe Tijds energieën.
Via oefenen, ervaren en uitwisselen kun je Reiki waarnemen als een subtiele energiestroom. Warm of tintelend, soms juist koel, maar altijd een zekere intensiteit die tastbaar en te voelen is. Hoe meer we oefenen, des te sterker de stroom wordt.
Iedereen heeft van nature al Reiki. De inwijding opent nieuwe wegen zodat je méér levensenergie tot je beschikking hebt.
Zeker kun je na de cursus healing bij jezelf en anderen verrichten, door middel van handoplegging en energie-overdracht. Ook dieren, planten en voorwerpen kunnen Reiki opnemen.
Een Reiki 1 cursus bestaat uit drie dagdelen van 2-3 uur.
Je ontvangt drie initiaties die jouw Reiki kanaal méér openen en je chakra’s balanceren. Deze rituelen zijn vrij kort van duur en kunnen een zekere intensiteit hebben.
Soms ervaar je niet veel, het kan echter ook zijn dat je kleuren en beelden ziet of voelt dat je versmelt met hogere levels van energie en realiteit.
Er wordt ruime aandacht gegeven aan de toepassingen en uitwisseling tussen personen. Handposities, meditatie, afstemming etc.
Samen delen en ervaren is tijdens deze bijeenkomsten een krachtig leermoment.
Je ontvangt een Reiki 1 certificaat.
Voor méér info: https://kay-pacha.nl